Dernek başkanından Katırcıoğlu’na tepki!
AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Marmara Kars Ardahan Iğdır Derneği’nin kahvaltısında İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’la aynı kareye girmeyeceğini belirten bir açıklama yapmıştı. Gündem olan bu sözlerin ardından Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Katırcıoğlu’na tepki gösterdi

Geçtiğimiz günlerde Marmara Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği (KAISİAD) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, toplu fotoğraf çekiminde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’la aynı kareye girmek istememiş ve “Şehit yakınına küfür ettiği için özellikle aynı kareye girmedim. Bu Anadolu toprağını bize vatan yapan her bir şehidimiz bizim önemli değerimizdir. Şehitlerin ailesi bize emanettir. Şehitlerimiz bizim kutup yıldızımızdır. Onlara gelecek her olumsuz söze, hakarete ve özellikle küfre karşıyız. Bununla ilgili duruşumuz ve tavrımız nettir. STK ortamı olması sebebiyle orada kavga ortamı oluşsun istemediğim için konuşmak istemedim” demişti.
“KARS ARDAHAN IĞDIR HAZIMSIZLIĞI”
Katırcıoğlu’nun gündem olan bu sözlerine Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık’tan tepki geldi. Işık sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “KAI dernekleri siyasilerin hesaplaşma yeri değildir Kocaeli milletvekili Sayın Raziye Katırcının Lütfü Türkkan’a karşı tutumunu kınıyorum çok güzel geçen KAISİYAD kahvaltı programını başka bir gündemle basına düşürmek Kars Ardahan Iğdır hazımsızlığıdır. hoşunuza gitmese de büyüyerek güçlenerek birlik ve beraberliğimizi sağlayacağız. Saygılarımla.”

