Hürriyet, Işık’tan torpil istemeye gitti
AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın İzmit Belediye Meclisi’nde AKP’lilerin tutumuyla ilgili yaptığı açıklamadan yeşil ışığı alan İzmit Belediye Başkanl Fatma Kaplan Hürriyet İller Bankası’ndan taşıt ve hizmet aracı kredisi çekebilmek için Işık’tan adeta torpil istedi

Geçtiğimiz hafta olağanüstü meclis toplantısında hizmet aracı ve taşıt kredisi için yetkiyi alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün 125 milyon kredi için İller Bankası’yla görüşmeye Ankara’ya gitti. Daha önce AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın İzmit Belediye Meclisi’nde AKP’lilerin tutumuyla ilgili yaptığı açıklamadan yeşil ışığı alan Başkan Hürriyet, Bu görüşme sonrası Işık’a uğrayarak İller Bankası’ndan kredinin tamamını alabilmek için destek istedi.
“AKP KURUCULARINDAN…”
Ziyareti sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Başkan Hürriyet şunları söyledi: “Hizmet araçlarımız için Bakanlık onayı gerektirmeyen 46 Milyon Liralık İller Bankasında kredi onayının sonuçlandırılabilmesi için AKP Kurucularından, geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, Milli Savunma Bakanı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'tan destek rica ettik. Misafirperverliği için kendilerine çok teşekkür ediyorum.”
