Silah ve bıçaklı kavga bekçilerin uyarı ateşiyle son buldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 2 şahıs arasında çıkan silah ve bıçaklı kavgayı bekçiler havaya açtıkları uyarı ateşiyle ayırdı.

Silah ve bıçaklı kavga bekçilerin uyarı ateşiyle son buldu

Olay, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Sırasöğütler Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.İ. ve A.B. isimli şahıslar sokak ortasında silahlı ve bıçaklı kavgaya tutuştu. O esnada devriye gezen bekçiler bağrışma ve silah seslerini duyarak olay yerine intikal etti. A.B. isimli şahsın elindeki bıçağı H.İ.’ye savurduğunu gören bekçi ekipleri, havaya uyarı amaçlı ateş etti. A.B. elindeki bıçağı, H.İ. ise silahı yere bırakarak teslim oldu. Gözaltına alınan şahıslar ifadesi alınmak üzere polis ekiplerine teslim edildi.

Tabancada yapılan incelemede şarjör kısmında 2, namlu ağzında sıkışmış halde 1 fişek bulundu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız