Aralarından su sızmıyor!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in 2023 seçimlerinde aday olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılan Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir’le son zamanlardaki yakınlığı dikkat çekiyor

Aralarından su sızmıyor!

Kocaeli Barosu Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in ekim ayında gerçekleşecek Genel Kurul’da aday olmayacağını açıklamasının ardından CHP kulisleri çalkalanmaya başladı. Aynı zamanda CHP Kocaeli eski İl Yöneticisi olan Candemir’in 2023 seçimlerinde aday olarak gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Candemir’e bu süreçte en büyük destek İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ten geliyor.

AÇILIŞI BİR DE ONUNLA YAPTI

Meslektaşı Candemir’i yanından ayırmayan Başkan Hürriyet’in tekrar tekrar açtığı Atatürk Evi’ni geçtiğimiz hafta bir kez de Candemir’le açtığı görüldü. TBMM Başkan Vekili Haydar Akar’ın kızının düğününde de yakın oldukları görülen ikilinin yakınlaşmaları dikkat çekti. Kadın aday olarak üst sıralarda yer alması beklenen Candemir’le arasını iyi tutmak isteyen Başkan Hürriyet’in, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına giden yolda bir vekilin desteğini daha garantilemek istediği şeklinde yorumlanıyor.