Ali Haymanalı Utkubaş için adaylıktan çekildi

CHP Derince İlçe Başkanlığı’na aday olan Derince Belediyesi CHP eski Meclis Üyesi Ali Haymanalı, Orkun Utkubaş lehine adaylıktan çekildi

Ali Haymanalı Utkubaş için adaylıktan çekildi

Cumhuriyet Halk Partisi Derince İlçe Örgütü’nde hakkındaki taciz iddiaları nedeniyle görevden alınan Birkan Koçak’ın yerine ilçe başkanı olarak Elvan Sarım atanmış, ancak geçtiğimiz haftalarda 9 ilçe yöneticisinin görevinden istifa etmesiyle yönetim düşmüştü. Yönetimin düşmesinin ardından Derince Belediyesi eski CHP Meclis Üyesi Ali Haymanalı, “Ben birlik beraberlik adına bu 7-8 aylık süreçte bir ağabeylik yapmak istiyorum” diyerek gazetemiz aracılığıyla adaylığını duyurmuştu.

“BİZLERE OMUZ VEREN”

Haymanalı, adaylıktan Orkun Utkubaş lehine çekildi. Utkubaş yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: ““Büyük işler, önemli atılımlar; ancak birlikte çalışma ile elde edebiliriz.”
Mustafa Kemal Atatürk Derince’mizin birliği, beraberliği adına gençlerin önünü açan, bizlere omuz veren kıymetli parti büyüğümüz Ali Haymanalı’ya çok teşekkür ederim. Bugünden itibaren kırgınlıkları yok edecek; barış içinde ve kol kola partimizi iktidara taşıyacağız.”