Yüzde otuz zammı davullu zurnalı kutladılar
Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında ek protokol sözleşmesi imzalandı. Davullu zurnalı törenle imzalanan sözleşmede Başkan Şayir, personeller tarafından büyük coşku ile karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücretteki yüzde 30 iyileştirme zammı sonrası, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir de, yüzde 30 oranında ek zam vererek çalışan personeli sevindirdi.

ZAM MÜJDESİ
Dilovası Belediyesi ile Genel İş Sendikası arasında ek protokol sözleşmesi imzalandı. Şayir, "Göreve başladığımız günden bu yana Rabbim yüzümüzü hep güldürdü. Göreve gelirken hep söylediğimiz bir gerçek vardı; ‘Üçlü olsun, güçlü olsun’ dedik. Allah'a şükür ki hükümetimiz, büyükşehir belediyemiz ile birlikte ilçemize çok güzel hizmetler getirmeye çalışıyoruz. Aşkla şevkle çalışıyoruz. Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın desteği ile belediyecilikte çağ atlıyor ve ilçemizi geleceğe, yarınlara hazır hale getiriyoruz. Tabii biz bu çalışmaları yaparken, mesai arkadaşlarımızın mutlu olması, şevkle çalışması için de elimizden geleni yapmaya özen gösteriyoruz. Ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hem çalışan arkadaşlarımızın hakkını koruyor, hem de halkımızın en güzel hizmetleri alması için çalışıyoruz. Bugün, çalışma arkadaşlarımızın sosyal haklarının dışında maaşlarında yüzde 30’luk bir iyileştirme zammının sözleşme töreni için bir aradayız. Hepiniz birer aile sorumluluğu taşıyan ya da geleceğe dönük aile kurma telaşı içerisinde olan arkadaşlarımızsınız. Hepinizin en iyi koşullarda ve en iyi şartlarda çalışması bizim için önemlidir. Biz büyük bir aileyiz. Sizlerin mutlu olması demek, tüm hizmetlerin en iyi şekilde yapılabilmesi demektir. Bir olalım, birlik olalım" ifadelerini kullandı.

Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.