Kurt: Milletvekilliğinden istifa ettiğine pişman olmuştur
MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt İl binasında düzenlediği basın açıklamasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yüklenerek milletvekilliğinden istifa ettiğine pişman olduğunu söyledi

MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt bugün MHP Kocaeli İl binasında göreve gelişinin birinci yılı sebebiyle basın açıklaması düzenledi. Açıklamada konuşan Kurt şunları söyledi: “ İzmit Belediyesi’nin değerlendirilecek bir durumu yok. 2024 yılında inşallah bir an önce İzmit Belediyesi Cumhur İttifakı’na kavuşacak. ‘Engellendik, olmadı’ bahane, bahane. İzmit Belediye Başkanı ve yöneticilerinden bahaneden başka bir şey duymadık.
İZMİT BELEDİYESİ’NİN EKSİKLİĞİNİ KAPATMAK İÇİN
İnşallah şu Fethiye Caddesi’ni yapacaklar da 4 yılda yaptıkları bir şey olmuş olacak. Büyükşehir Belediyemiz; İzmit Belediyesi’nin eksikliğini yerel yönetimlerdeki başarısızlığını telafi etmek için Cumhuriyet Bulvarı’nı yaptı. Şimdi Milli İrade Meydanı’na bir kent meydanı, fuar alanına millet bahçesi yapıyor, arkasına da akvaryum yapılıyor. Cedit kentsel dönüşüm de dahil olmak üzere Büyükşehir belediyesi eliyle yapılıyor.
SİYASET FIRSAT VERMEZ
Fatma Hanım bana göre milletvekilliğinden istifa edip belediye başkanı olduğuna çok pişman olmuştur. Ama iş işten geçti. Son iki yılı kaldı ve mesleğine geri dönecektir diye düşünüyorum. Çünkü siyaset bu kadar başarısız, 3 yılda taş üzerine taş koymayan bahaneden başla bir şey üretmeyen insana daha fazla fırsat vermez.”