Fuar Merkezi’ne bakanlıktan onay gelmeden ihale yetkisi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda Kartepe’ye yapılacak olan Uluslararası Fuar Merkezi Proje Hazırlama Hizmet işinin ihale edilerek hizmet alımı yöntemiyle sürdürülmesi maddesi meclisten geçti. Bakanlık onayı geldikten sonra fuar için ihaleye çıkılacak

Fuar Merkezi’ne bakanlıktan onay gelmeden ihale yetkisi verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı bugün Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Mecliste Kartepe’ye yapılacak olan Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi Proje Hazırlama Hizmet işinin ihale edilerek hizmet alımı yöntemiyle sürdürülmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlık makamına yetki verilmesi görüşüldü.


ZAMAN KAYBI OLUR

CHP Grup Başkanvekili Engin Taşdemir, “Projenin ihalesiyle alakalı bir süreç var mı?” sorusu üzerine Büyükakın, “Bakanlıktan uygun yazısı geldikten sonra, gelir gelmez biz bu yetkiyi almış olursak bir an önce ihale sürecini hazırlarız. Önce bakanlıktan yazı gelsin, sonra meclise sokalım dediğinde zaman kaybı olacak” dedi. Madde, oy çokluğuyla kabul edildi.