Plajlarda denetim artırılacak!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nda İYİ Parti Üyeleri’nin verdiği önerge sonrası plajlarda güvenlik denetimi arttırılacak
.jpg)
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı bugün Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Mecliste önerge veren İYİ Partililer “Mavi bayraklı alanlarda güvenlik sorunu vardır” diyerek araştırılmasını istedi. Konuyla ilgili konuşan İyi parti Meclis üyesi Mustafa Gebeş şunları söyledi: “7 tane mavi bayraklı plajımız var. Büyükşehir’in orada büyük hizmetleri var. En son seyrekte de her şey hazırlanmış durumda. Oralarda yasak yok. Çadır kurmak serbest, ateş yakmak serbest, gecenin bir yarısında denizden dişisini çağıran Arizona kertenkelesi gibi ses çıkarmak serbest. Turizm şurasına da katıldım. Orada bu projeye inanmak lazım dediniz. Burası günübirlikçilerin yeri, aileler yararlanamıyor. Kadınlar plajımız kale gibi korunuyor ama diğer plajlarımız güvenli değil.”
ZABITA JANDARMAYLA ÇALIŞMA YAPSIN
Gebeş'e cevap veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da şunları söyledi: “Zabıta dairemiz jandarmayla çalışma yapsın. Onlarla bir çalışma yapın kaymakamlıkla özellikle ilave tedbirler için ilave eleman yetiyorsa arttırılsın.”