Yaşar Kardaş: “İhale süresi dolduğunda tuvaletler ücretsiz olacak”

İzmit Belediyesi’ne ait Yenicuma ve Fevziye camileri tuvaletlerinin ücretlerine yapılan zamma AKP’li yönetici Zeki Canşi tepki gösterdi. Tepkiye yanıt veren İzmit Belediyesi koordinatörü Yaşar Kardaş “O tuvaletler AKP döneminde kiralandı. İhale süreci dolduğunda tuvaletler ücretsiz olacak” dedi

Yaşar Kardaş: “İhale süresi dolduğunda tuvaletler ücretsiz olacak”

İzmit'in en işlek yerlerinde bulunan Fevziye Camii ve Yenicuma Camii' nin tuvalet ücretlerine zam geldi. 2 Lira olan tuvaletlere 50 kuruş zam gelerek 2.5 lira oldu. AKP İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi’ de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “ Fakiri var, garibanı var, yolda kalmışı var, öğrencisi var. Bu nasıl bir mantık ya? diyerek tuvalet zammına tepki gösterdi.

AKP İl Başkan Yardımcısı Zeki Canşi’ nin tepkisine cevap veren İzmit Belediyesi koordinatörü Yaşar Kardaş,” Bilip bilmeden konuşuyorlar. Fevziye ve Yenicuma camilerinin tuvaletlerini kiralayan önceki yönetim. Biz ihale süresinin dolmasını bekliyoruz. İhale süresi dolduğunda tuvaletleri ücretsiz yapacağız . Cami tuvaletlerini yaşlı insanlar kullanıyor daha çok. Bu insanların prostat gibi sorunları var. Abdest bozmak için günde 7,5 lira mı ödeyecek bu insanlar?” dedi.