CHP’li gençler Özlü’ye ATATÜRK’ÜN KİTABINI HEDİYE ETTİ
Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, CHP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan ve yönetimini ağırlayarak sorunları dinledi. Soycan geçtiğimiz aylarda “Bu CHP’liler var ya bu CHP’liler, eğer Erdoğan gibi bir liderleri olsa Atatürk’ün bütün heykellerini yıkarlar” sözleriyle gündeme gelen Başkan Özlü’ye Atatürk’ün “Medeni Hukuk” kitabını hediye etti
.jpg)
Hatırlanacağı üzere Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü geçtiğimiz aylarda partisinin Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda söylediği “Bu CHP’liler var ya bu CHP’liler, eğer Erdoğan gibi bir liderleri olsa Atatürk’ün bütün heykellerini yıkarlar. Paralardan Atatürk resmini kaldırırlar, giderler onun heykelini dikerler” sözleriyle gündem olmuş, daha sonra ise sözlerinin çarpıtıldığını savunmuştu.
ATATÜRK’ÜN KİTABINI HEDİYE ETTİLER
Bu olaydan aylar sonra CHP Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Levent Soycan ve yönetimi Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’yü ziyaret etti. Başkan Özlü’ye Kullar MYO’da okuyan öğrencilerin sorunlarını anlatan Soycan ziyaret sonrası Başkan Özlü’ye Atatürk’ün “Medeni Hukuk” isimli kitabını hediye etti. Ziyareti sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Soycan “Başiskele belediye başkanı Yasin Özlü'yü makamında ziyaret ettik.Kullar MYO'daki öğrenci kardeşlerimizin sosyal alanları ile alakalı sorunları dile getirdik ve fikir alışverişinde bulunduk. İlgi ve alakası için Sayın Belediye Başkanına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.