Tüpraş’ta işçi temsilcileri istifa etti!
Tüpraş işçisi, toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sürecinde mutlu ayrılmamış istediği zam oranlarını alamamıştı. İzmit erisinde Petrol-İş Sendikası Baştemsilcisi Hakan Solmaz ve beraberindeki temsilciler istifa etti

Tüpraşlı toplu iş sözleşmesinin yankıları devam ediyor. Tüpraş iş işçisi, ilk altıncı ay yüzde 35 ve ikinci altı ayda yüzde 25 zam almıştı. Petrol-iş Sendikası Kocaeli Şubesi bu sözleşmeyi imzalaması üzerine İzmit rafinerisinde işçiler eylemlerini sürdürmüştü. Sendika yöneticileri ve iş yeri temsilcileri işlerinin tepkisi ile karşılaşmıştı.
Hepsi istifa etti
Tüpraş’ta flaş bir gelişme yaşandı. Baş temsilci Hakan Solmaz ve beraberindeki iş yeri temsilcileri istifa etti. Petrol-iş Sendikası Kocaeli Şubesi, yeni temsilci seçimi için önümüzdeki hafta işçilerle bir araya gelecek.