Kocaeli'deki mahkeme binaları tadilata giriyor
İzmit Ş. Hatip Mahallesi'nde bulunan Kocaeli İdare ve Vergi Mahkemeleri'nin bulunduğu bina, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenecek

Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından, Kocaeli İdare ve Vergi Mahkemelerine tahsis edilen kamu binası katlarının tadilatı gündeme alındı. Kocaeli Büyükşehir Meclisi Eylül ayı oturumu perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 117 gündem maddesinin karara bağlanacağı oturumda bu binaların tadilatının Büyükşehir tarafından yapılması için yetki istenecek.
Kamu binaları yenilecek
"Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, İzmit Ş.hatip mahallesi , 2105 ada, 12 parsel dahilinde kalan, Kocaeli Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından, Kocaeli İdare ve Vergi Mahkemelerine tahsis edilen kamu binası katlarının tadilatı yapımını belediyemizce üstlenilmesi konusunda, Başkanlık
makamına protokol düzenleme ve imzalama yetkisi verilmesi ile ilgili raporu" bu oturumda görüşülerek karara bağlanacak. Ardından ise tadilat süreci başlayacak.