Kocaeli Devlet Hastanesi kantini kiralanıyor. İşte istenen para

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Kocaeli Devlet Hastanesine tahsisli olan kantin yeri 3 yıllığına kiralanacak. Kira bedeli ve ihale tarihi açıklandı

Kocaeli Devlet Hastanesi kantini kiralanıyor. İşte istenen para

Kocaeli Devlet Hastanesi kantini için 3 yıllık kiralama ihalesi gerçekleştirilecek. Hastane acil servisi yanındaki kantin, 462 metrekare alanda hizmet veriyor. Kent merkezinde olması nedeniyle önemli bir potansiyeli bulunan hastane için 1 yıllık tahmini kira bedeli olarak 790 bin 521 TL isteniyor.

İhale tarihi açıklandı

İhale tarihi ve saati de açıklandı. İhale 24 Haziran günü saat 11.00’de Kocaeli Devlet Hastanesi 1.Kat Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Ödeme planı açıklandı

İhaleyi alan firma için ödeme planı şöyle açıkladı: “3 yıllık olan bu ihale için, kiracı 1 (bir) yıllık kira bedelinin 1. Taksitini sözleşme öncesinde peşin olmak üzere 4 eşit taksitte ödeyecektir. İlk yıl kira bedeli ihale bedeli olup, takip eden yıllar kira bedelleri ise bir önceki yıl kira bedelinin Türkiye İstatistik Kurumunca yayımlanan Tüketici Fiyat Endeksi ( TÜFE – bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde değişim) oranında artırılması suretiyle bulunacak bedeldir. Diğer yıllarda da kira bedeli dönem başından başlanarak 4 eşit taksitte ödenecektir.”