Kartepe'de 120 personelin çalışacağı proje onayı aldı

Kocaeli Kartepe Arslanbey OSB'de faaliyet gösteren Uzun Hidrolik San. ve Tic. A.Ş. kapasite artışı için başvuru yapmıştı. Firmanın projesi için "ÇED gerekli değildir" kararı verildi

Kartepe'de 120 personelin çalışacağı proje onayı aldı

Kartepe Arslanbey OSB'de faaliyet gösteren Uzun Hidrolik San. ve Tic. A.Ş. tarafından “Yüzey Kaplama Tesisi Kapasite Artışı’’ projesinin gerçekleştirilmesi planlanmış, söz konusu proje kapsamında 16 metreküp hacminde havuzların bulunduğu “Yüzey Kaplama Tesisi” için ÇED gerekli değildir kararı verilmişti.

Proje kapsamında faaliyet sahibi tarafından kapasite artışı yapılarak havuz kapasitelerinin 16 metreküpten 79,35 metreküpe çıkarılması planlandı. Bu başvuruyla ilgili de ÇED süreci başlatıldı. Bakanlık'tan yapılan açıklamada ÇED gerekli değildir kararı duyuruldu. Bu tesiste 121 personel istihdam edilecek.