"Kandıra’da gücümüzü ortaya koyacağız"

AKP Kandıra İlçe Danışma Toplantısında sözü alan AKP Kandıra İlçe Başkanı Erol Çakır, Kandıra’da AKP’nin gücünü ortaya koymak için toplandıklarını söyledi

"Kandıra’da gücümüzü ortaya koyacağız"

AKP Kandıra İlçe Danışma Toplantısı bugün gerçekleşti. Toplantıya AKP Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Cemil Yaman, Veysal Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez, AKP Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erol Çakır, AKP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AKP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, AKP MKYK Yedek Üyeleri Davut Coşkun Şiviloğlu, Serpil Yılmaz, Kandıra Belediyesi eski Başkanı Adnan Turan, AKP Kocaeli eski İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve çok sayıda partili katıldı.

"Kandıra’da gücümüzü ortaya koyacağız"

“Gücünü ortaya koymak için toplandık”

Danışmada sözü alan AKP Kandıra İlçe Başkanı Erol Çakır şunları söyledi: “Bugün burada bir dava için bir araya geldik. Millete hizmet etme yolunda yılmadan Kandıra’da AK Parti’nin gücünü ortaya koymak için toplandık. Bizim davamız eser üretmenin hizmetin adıdır. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 22 yılı aşan bu siyasi yolculuğun parçası olmak bizim için bir gururdur. Bugün hep birlikte geçmişin birikimi geleceğin umudu ile daha güçlü adımlar atacağız. Kandıra’yı yarınlara hazırlamaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin.”