“Hüseyin Üzülmez’in yeni aracı üzülmesin!”
Kişisel yatırımlarını yönettiği ilçe dışındaki ilçelere yapan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, üzdüğü Eşmeli vatandaş tarafından uyarıldı… Yolda oluşan çökmeyle ilgili video paylaşan vatandaş, Üzülmez’i, yeni makam aracı ile yoldan geçmemesi noktasında uyararak “Üzülmez’in yeni aracı üzülmesin” dedi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mal varlığı anlamında zengin bir isim. Bu mal varlığını, siyasetle edinmiş bir isim değil Üzülmez, bu konuda hakkını yememek lazım! Sık sık yatırımlar yapıyor Üzülmez, bazen bir villa alıyor, bazen bir otel yaptırıyor, bazen kafeterya açıyor, bazen gayrimenkule yatırıyor parasını! Ama ne hikmetse yatırımlarını hep farklı ilçelere yapıyor. Gelişmesini hızla sürdüren Başiskele’den villa alıyor, merkez ilçe olan İzmit’e otel dikiyor… Aslında Üzülmez, Kartepe’ye yatırım yapmamakta haklı, ticari zekası bunu gerektiriyor. Çünkü bu ilçeyi Üzülmez yönetiyor ve bu ilçenin içler acısı halini en çok o biliyor! Hizmetsiz bırakılmış, yolları köstebek yuvası, sosyal yaşam alanları sınırlı bir ilçeye neden yatırım yapsın ki?
Kartepe’nin şirin mahallelerinden Eşme’deki bu görüntüye bakarak da Üzülmez’in ne kadar haklı olduğunu görebilirsiniz… Yer; Eşme’de Mustafa Karacaoğlu Sokak ve Uhut Caddesi’nin sahille kesiştiği nokta. İSU burada 3 hafta önce çalışma yaptı ve ardından da yola malzeme serdi. Ama gelin görün ki zaman içinde oturan malzeme yağan yağmurun da etkisiyle iyice çöktü, yolda tahribatlar oluştu. Şimdi ne gelen var, ne giden!
Hüseyin Üzülmez, bu ilçeye yatırım yapıp da neden üzülsün! Ama Eşme sakinlerinden olan İYİ Partili yönetici Ahmet Çetin Kocaağa, kendilerini üzen Hüseyin Üzülmez’i yine de iyi niyet örneği göstererek üzülmemesi için uyardı(!) Kocaağa, “Yağmur yağdığı zaman, gece karanlıkta, bir de sisli havada bu yola girmemesini tavsiye ederim. Yeni arabası üzülmesin” dedi.
Ahmet Çetin Kocaağa, önce çöken yolun bir fotoğrafını paylaştı Facebook sayfasında ve üzerine noktası virgülüne şu notu düştü: “SÖYLESEN TESİRİ YOK, SUSSAN GÖNÜL RAZI DEĞİL: Ortada KUYU var YANDAN geç… Eşme’de hizmetin alası var, hangisini seçersen SEÇ.”
Kocaağa, olay yerinin videosunu da paylaşarak, şu ifadeleri kullandı:
“Eşmenin MEŞHUR sahil yolu. Kimler kimler geçmiyor ki bu yoldan. Belki fotoğraf yeterli gelmez dedik. Video ile belgeledik. Yok kardeşim yok. SORUMLULUK yok. Pilav var kaşığı kapıp gelin dersen senden önce üşüşürler de. SORUMLU ararsan herkes topu birbirine atar. Duydum ki belediye başkanına yeni makam aracı alınmış Yağmur yağdığı zaman, gece karanlıkta birde sisli havada bu yola girmemesini tavsiye ederim. Yeni arabası ÜZÜLMESİN.”