Güle oynaya açtılar: İzmitlilere yeni sosyal yaşam alanı
28 Haziran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kır Düğün Salonu ve Sosyal Yaşam Alanı hizmete girerken, açılış programı Suzan Kardeş konseriyle kutlandı
İzmit Belediyesi tarafından 28 Haziran Mahallesi Cephanelik mevkiinde yapılan Kır Düğün Salonu ve Sosyal Yaşam Alanının açılışı gerçekleştirildi. Suzan Kardeş konseri ile taçlanan açılış programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Erdem Arcan, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
İzmitlilere nefes alacak yeni alan
Programda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bu güzel akşamda, İzmit Belediyesi Kır Düğün Salonu ve Sosyal Yaşam Alanımızın açılışında sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bekirpaşa Bölgesi, benim de yaşadığım, çocuğumu büyüttüğüm bir bölge. 2019 yılından bu yana bu bölgeye yatırım yapmaya çalışıyoruz. İzmit’in merkezi buralara kadar uzandı. Cephanelik bölgesi artık sosyal yaşam alanı olarak hizmet edecek.
Belediye kaynaklarıyla yapıldı
Öncelikle ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aylardır öz gücümüzle, sadece malzeme satın alarak, hatta bazı malzemeleri de kendimiz üreterek kaliteli ve düzgün hizmet verecek bu alanı oluşturmak adına arkadaşlarım çok çalıştı. Fen İşleri’nden Park ve Bahçeler’e, İşletme ve İştirakler’den zabıta ekiplerimize kadar herkes büyük bir özveriyle çalıştı. Gece geç saatlere kadar burada emek veren tüm çalışma arkadaşlarıma, sizlerin huzurunda gönülden teşekkür ediyorum.
SARBAŞ işletecek
Bütün plan ve stratejilerimiz bir bir gerçekleşiyor. İlk senemizde belediye bütçemizi disiplinli bir hale getirdik. İkinci senemizin kış ayında yatırımların planlarını organize ettik. Şimdi de bunların birçoğunu hayata geçirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte yeni sosyal tesislerimiz, teknoloji merkezimiz, kütüphanemiz ve farklı hizmet alanlarımızla İzmit’e yeni değerler kazandırmaya devam edeceğiz. Her geçen gün İzmit Belediyesi daha da büyüyor. Bu alanın işletmesi özel sektöre verilmeden belediye şirketimiz SARBAŞ tarafından işletilecek" dedi.
Program, açılış kurdelesinin kesilmesi ve Suzan Kardeş konseriyle devam etti.


