GTO ve Pazarama’dan e-ticaret iş birliği
Gebze Ticaret Odası ile Pazarama A.Ş. arasında, üyelerin dijitalleşme sürecine katkı sunmak ve e-ticaret alanında rekabet güçlerini artırmak amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalandı
Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda ün gerçekleşen protokol imza törenine Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Pazarama A.Ş. Genel Müdürü Sayın Mehmet Bülent Kutacun ile GTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile meslek komite üyeleri katıldı. Tören öncesinde, katılımcılara yönelik E-Ticaret Temel Eğitimi ve Dijital Pazarlama Sunumu düzenlendi. Eğitimlerde, e-ticaretin gelişimi, platform yönetimi, müşteri ilişkileri, ürün listeleme ve pazarlama stratejileri gibi konularda bilgi paylaşıldı.
“Bizim için çok değerli”
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, iş birliğine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Üyelerimizin dijital dönüşüm sürecine katkı sağlayacak her girişim bizim için çok değerli. E-ticaret, artık yerel işletmelerin küresel pazara açıldığı bir alan. Bu iş birliğiyle üyelerimizin rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Pazarama Genel Müdürü Mehmet Bülent Kutacun ise, “KOBİ’lerimizin dijitalleşme yolculuğuna destek vermek ve Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri e-ticaretle buluşturmak öncelikli hedefimiz” dedi.