Ercan, Dokuzlar’a İZAYDAŞ’la yüklendi, “Alikahya diken üstünde”
İZAYDAŞ’ta çıkan yangın bugün vatandaşları oldukça tedirgin etti. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan günlerdir tuvalet meselesi yüzünden münakaşa ettiği AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a İZAYDAŞ üzerinden yüklendi

İZAYDAŞ içerisinde bulunan evsel atık depolama alanında 16.00 sularında henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Dumanlar sebebiyle vatandaşlar panik yaşadı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan günlerdir tuvalet meselesi yüzünden münakaşa ettiği AKP İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a seslenerek şunları söyledi: “Seçim kazanamayan ilçe başkanı Dokuzlar, sen tuvaletlerin çöp konteynerlerin peşine düşeceğine, İZAYDAŞ’ta çıkan yangınlarla ilgilen. Büyükşehir Belediye Başkanına durumu anlatta kentimiz 28 Haziran’ı çöp yangınlarıyla karşılamasın. Seçim kazanamıyorsun, çöp ve konteynerler üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsun, bunları bırak. Kentin asıl sorunlarından çıkan dumanları gör ve İzmit halkının sorunlarına odaklan. Yoksa çöp kokuları tüm şehri kaplayacak. Zaten yıllardır taş üstüne taş koymadınız. Alikahyalı komşularımız diken üzerinde. Bu 3'üncü yangın daha önlem alamadınız. Sizin önlem almanız için daha ne olması gerekiyor?”
Değerli Kocaeli Barış Gazetesi okurları,
Kocaeli Barış Gazetesi ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da Kocaeli Barış Gazetesi sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılamaz.
Kocaeli Barış Gazetesi yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, Kocaeli Barış Gazetesi bu sorumluluğu üstlenmez.
Kocaeli Barış Gazetesi'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.