EKAP’a bildirildi: Kocaeli’de kamu binaları tadilata girecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde birçok kamu binasının tadilatının gerçekleştirilmesi için hizmet alımı yapacağını EKAP’a bildirdi

EKAP’a bildirildi: Kocaeli’de kamu binaları tadilata girecek
Fotoğraf: AA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “2025 Yılı Kocaeli Geneli Kamu Binaları ve Tesisleri Bakım Onarım Tadilatı” ihalesini Elektronik Kamu Alımları Platformu’na (EKAP) bildirdi. 16 Haziran günü saat 15.00’te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İhale Toplantı Salonu B Blok 1. Kat adresinde ihale teklifleri açılacak. İhaleyi kazan firma, yer tesliminden itibaren 510 takvim günde işi tamamlayacak.

Neler yapılacak?

Kocaeli Büyükşehir, işi yüklenecek firmanın şunları üstleneceğini bildirdi: “Muhtelif 27 bin kilogram her cins sac, Lama profil ve demirlerden çeşitli demir işleri yapılması, yaklaşık 67 bin metrekare boya yapılması, 10 bin kilogram alüminyum ve pvc doğrama yapılması, 5 bin 500 metrekare her türlü desen ve yüzey özelliğinde, renkli, sırlı porselen karo ( muhtelif ebatlarda ) döşeme ve duvar kaplaması yapılması, muhtelif demir, kalıp ve beton işleri, muhtelif kırım söküm inşaat işleri yapılması, muhtelif elektrik ve tesisat v.b. işlerin yapılması.”