Büyükşehir Milli maç için tramvay süsledi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yarın akşam 21.45'te Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak olan Türkiye - Gürcistan karşılaşması öncesinde tramvayları ''Milli takım Kocaeli'de kalbimiz sizinle'' yazan yazı ile süsleyerek şehri adeta kırmızı-beyaza boyadı

Yıllar sonra A Milli takıma ev sahipliği yapacak olan Kocaeli kenti karşılaşmaya oldukça iyi hazırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de bu kapsamda İzmit'te bulunan tramvayları kırmızı-beyaza boyayarak güzel bir görüntüye ev sahipliği yaptı. Ayrıca bu önemli karşılaşma öncesinde tramvay saat 17.00'den itibaren ücretsiz olarak kullanılabilecek.
Tramvaylar kırmızı-beyaz oldu
Kocaeli Büyükşehir tarafından yapılan tramvay giydirme çalışması oldukça başarılı oldu. Özellikle tramvayın çevresinde yer alan Milli takım oyunculuları ve Ay-Yıldız efekti ile birlikte üstüne yazılan '' Milli takım Kocaeli'de kalbimiz sizinle'' yazısı dikkat çekti.