Büyükşehir, İzmit Belediyesine park veriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Birleşimi'nde, İzmit Belediyesi'ne Hacıhasan Mahallesi'nde park alanı tahsisi gündeme gelecek

Büyükşehir, İzmit Belediyesine park veriyor

Kocaeli Büyükşehir Meclisi Eylül ayı oturumu perşembe günü Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 117 gündem maddesinin karara bağlanacağı oturumda tahsisler de görüşülecek.

Hacıhasan'da bulunan park

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, mülkiyeti Büyükşehir'e ait, İzmit İlçesi, Hacıhasan Mahallesi, 382 ada 2 parsel sayılı 335,69 metrekare yüzölçümlü taşınmazın park olarak kullanılmak üzere, İzmit Belediyesi adına yeniden tahsis edilmesi, tahsis süre ve şartlarının belirlenmesi, tahsise ilişkin protokol yapılması ve konuyla ilgili olarak Başkanlık Makamına yetki verilmesi ile ilgili raporu oylanacak. Bu oylamanın ardından mevcut park alanı yeniden İzmit Belediyesi'ne tahsis edilmiş olunacak.