Bülent Sarı yeni gözaltılar için “Kirli operasyon” dedi

CHP’li belediyelere yönelik operasyonlar devam ediyor. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, yeni operasyonlara tepki gösterdi

Bülent Sarı yeni gözaltılar için “Kirli operasyon” dedi

Bugün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere ve Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin gözaltına alındı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, bu operasyonlara tepki gösteren bir açıklama yayınlandı.

Muhalefete yönelik kirli operasyon

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanımız Abdurrahman Tutdere’nin gözaltına alınması, yargıyı sopa haline getiren iktidarın muhalefete yönelik sistematik ve kirli operasyonlarının yeni bir parçasıdır.

“Boyun eğmeyeceğiz”


Halkın sandıkta açıkça ortaya koyduğu iradeyi hazmedemeyenler, siyasi rakiplerini hukuk eliyle susturmaya, sindirmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışmaktadır. Halkın iradesine yapılan bu açık saldırıya asla boyun eğmeyeceğiz! Bu ülkenin evlatları, baskılarla sindirilecek değil. CHP, halkın iradesini sonuna kadar savunacak!”

Kaynak: Haber Merkezi