Anahtar Partili başkandan yorum tepkisi! AKP’li isme mesaj atıp engelledi
AKP’den Anahtar Parti’ye geçiş yaparak İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Çayırova Belediyesi eski Meclis Üyesi Arzu Arslan, kendisi hakkında olumsuz bir yorumu beğenen AKP Gebze eski İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Savaş Kılıç’a önce mesaj attı sonra engelledi

AKP'nin Gebze bölgesindeki tanınmış kadın siyasetçilerinden ve Çayırova Belediyesi eski meclis üyesi Arzu Arslan geçtiğimiz aylarda Anahtar Parti’ye geçerek Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı olarak göreve başlamıştı. Çalışmaları devam eden çiçeği burnunda başkan eleştirilere kapalı olduğunu ortaya seren bir davranışta bulundu.
Tepki gösterdi, engelledi
AKP Gebze eski İlçe Gençlik Kolları Yöneticisi Savaş Kılıç, Arslan hakkında yazılan “Keşke eski partisinde belediye meclis üyesiyken de önce kendi mahallesinin sonra Çayırova'nın sokaklarında da gezseydi , protokol harici kayıptı zat-ı alileri” yorumu beğendi. Bu hareketin ardından Arslan, Kılıç’a mesaj atarak “Savaş bey yorumu neden beğendiniz anlayamadım. Yazılanların doğru olduğunu mu düşünüyorsunuz acaba. Beni ne kadar tanıyorsunuz ki yazık” yazdı. Ardından Arslan tarafından engellenen Kılıç bu duruma şu sözlerle tepki gösterdi: “Ya sen kimsin ya? Anahtar Parti il başkanı olman bana sökmez. Sen daha eleştirileri hazmedecek seviyeye bir gel de sonra bana mesaj at. Sana mı soracağım ben neyi beğenip beğenmeyeceğimi! Mesajı yazıp engellemeseydin sana daha neler diyecektim. Yazık olan sensin il başkanı olmuşsun ama bir işe yaramaz bunlar.”