Kocaeli Büyükşehir’in ofisi kundaklandı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait tahsilat ofisine kimliği belirsiz kişi tarafından kundaklamaya çalışıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin tahsilat ofisi, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce benzin dökülerek kundaklanmaya çalışıldı. Ofiste bulunan görevli, son anda pencereden atlayarak canını kurtardı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Son anda kurtuldu
Edinilen bilgilere göre, olay dün gece saat 03.00 sıralarında Karamürsel Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi tahsilat ofisinde meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler, ofisin camını kırarak içeriye benzin döktü ve ateşe vermeye çalıştı.
Soruşturma başlatıldı
Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına alırken, ofiste maddi hasar oluştu.
Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü, kundaklama girişimiyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Polis ekipleri, otogar çevresindeki güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde incelemeye aldı. Şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışmaların titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.