Süper Lig yolculuğu başladı!

Kocaelispor şampiyonluk yemeğinde konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez, Süper Lig yolculuğunun başladığını açıkladı

Kocaelispor şampiyonluk kutlamaları kapsamında bugün Maide Restoran’da basın mensuplarına yemek verildi. Yemek sonrasında konuşan Kocaelispor Kulübü Başkanı Hüseyin Üzülmez şu sözleri kaydetti: “Sizlere bu güzelliği paylaşmanın onuru ile selamlıyor, şampiyonluğumuz hayırlı olsun diyorum. Böylesine uzun süredir beklenen şampiyonluk sonunda hedefe ulaşmak büyük mutluluk yaratıyor. Bu başarıda çok büyük katkısı olan insanlar var, başta Tahir Büyükakın ve Büyükşehir yöneticilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.

“BU YÜRÜYÜŞTE BİZİMLE OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Yönetim kuruluma teşekkür ediyorum. Maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Engin Korukır ve bize şampiyonluğu getiren Selahaddin Dinçel hocama teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza ve bu yürüyüşte bizimle olan herkese saygılarımı teşekkürlerimi iletiyorum. Böyle bir camiada olduğum için 11 yıldır açılamayan transfer tahtası, geçen yıl son dakika şampiyonluğun kıl payı kaçırılması sonrası takımı devraldık.

“SÜPER LİG YOLCULUĞUMUZ BAŞLADI”

Gelecekle ilgili çalışmalar yaparken, transfer tahtası ile yaptığımız çalışmalar ve niceleri. Dış transferde görüşmelerde bulunurken görüştüğünüz oyuncuların sizin transfer tahtasının kapalı olması ciddi sıkıntılara sebep olmuştu. Kurumsal anlamda ne kadar çalışmalar yaparsanız yapın sonunda başarı gelmezse bir anlamı olmaz. Formamızda yazdığı gibi ‘O sene bu sene bundan sonra her sene’ sloganı ile çıkmıştık. Bizim ait olduğumuz yer olan Süper Lig’e çıkmak amacıyla bu yola çıkmıştık. Vermiş olduğu sözü yerine getirmenin gururunu bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Biz besmeleyi çektik, Allah’ın izni ile Süper Lig yolculuğumuz başladı. Sağlıklı ve güzel günlere ara vermeden şampiyonluk yaşarız diyorum. Aynı sözü tekrar veriyorum, takımımız yeni sezonda yola çıktığında, diğer takımlar devre sonunda ‘Kocaelispor’un yolu açık olsun’ diyecekleri bir takım için yola çıktığımızın sözünü vermek istiyorum.”

12 Tem 2020 - 19:57 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler