Olimpiyat Yıldızları, gençlere örnek oluyor!

Hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Spor Kulübü hafta sonu farklı kentlerden gelen üniversitelileri ağırladı. Kulüp başkanı Tolga Havuç gençlere örnek projeleri anlattı, İzmit’teki kulüp merkezini gezdirdi ve çalışmalar hakkında bilgi verdi

Olimpiyat Yıldızları, gençlere örnek oluyor!
Olimpiyat Yıldızları, gençlere örnek oluyor!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye genelinde sporların temeli olan cimnastik branşında başarılı ve ses getiren kulübü KocaeliOlimpiyatYıldızları Gençlik ve Spor Kulübü geçtiğimiz hafta sonu farklı illerden Kocaeli’ne gelen önemli misafirlerini ağırladı. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü tarafından toplumun değişik kesimlerindeki gençlere yönelik uygulamaya konulan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nce 2014 yılından bu yana yürütülen ‘’Damla Projesi’’ kapsamında görev alan ve tamamı üniversite öğrencilerinden oluşan proje ekibi Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Profesyonel Cimnastik Kulübü’nü ziyaret etti.

TECRÜBELERİNİ ANLATTI

Proje ekibi ziyaret kapsamında Kulüp Başkanı Tolga Havuç ve ekibi tarafından özel olarak karşılandı. Ülkemizin başarılı gençlerinden ve yapmış olduğu reformlarla ses getiren Kulüp Başkanı Tolga Havuç, kulüp çalışmalarıyla alakalı ve genç yaşta edinmiş olduğu tecrübelerini proje ekibi olan üniversite öğrencileriyle paylaştı. Programın sonunda ise kulübün minik sporcularıyla bir araya gelen proje gurubu antrenörlerle ve sporcularla sohbet ederek çalışma programlarıyla alakalı bilgiler aldı.

17 Haz 2019 - 09:15 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler