Korukır: Şampiyon olacağız

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, “Kaybetseydik aradaki puan farkı 5 olacaktı. Bu takım Allah’ın izniyle şampiyon olacak” dedi

Engin Korukır, Turgutluspor maçının ardından yaptığı açıklamada “Devre arasına mağlup girmemize rağmen devre arasında tüm futbolcuların ve teknik heyetin inancı maçı yüzde yüz kazanacağımız inancıydı. Yine yan toptan gol yedik. Çocukların hırsından, inancından, özellikle tempolarından çok memnunum. Hakikaten isteyerek, bilinçli oynayarak, rakibin arkasına hem toplu hem topsuz çok iyi koşular yaparak istediğimiz pozisyonları da bulduk. Daha farklı da olabilirdi. Mutuyuz, stresli bir maç oldu. Kaybetseydiniz aradaki puan farkı 5 olacaktı. Bu takım Allah’ın izniyle şampiyon olacak” diye konuştu.

23 Eyl 2019 - 12:32 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Öz İzmitli - Önce bu gazetenin yazarlarına tavsiyede bulununda takımla uğraşmasınlar hatta taktir bile etmesinler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 12:32


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler