Kocaelispor’un teknik adamı o isim oldu!

Kocaelispor’un yeni sezondaki teknik direktörü Engin Korukır oldu

Kocaelispor’un yeni sezondaki teknik direktörü Engin Korukır olarak belirlendi. Haber Kocaelispor yönetimi tarafından kamuoyuna duyuruldu. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Teknik direktör olarak Sn. Engin Korukır hocamız ve ekibi ile prensipte anlaşma sağlanmıştır. Transfer tahtası çalışmalarımızın olumlu sonuçlandırılması sonrasında resmi mukavele inşallah imzalanacaktır. Camiamıza hayırlı olsun.”

Teknik adam olarak zaten takımın başına getirilmesi beklenen Korukır’a Kocaelispor taraftarından da büyük destek var. Taraftarlar takımın üst lig hedeflerine ulaşmasında en doğru ismin Engin Korukır olduğunu düşünüyor. 80’li yıllarda Kocaelispor forması giyen, amatör kümede Çenesuyu İ.Y ve Kağıtspor’u çalıştıran Korukır ilk teknik direktörlük deneyimini 1996-97 sezonu 3.Lig ekibi İzmitspor’da yaşamıştı. Hikmet Karaman döneminde yardımcı antrenörlük yapan Korukır, 2003-04 sezonun son 11 haftasında teknik sorumluluğu üstlenmiş, ertesi sezonun 7’nci haftasında ayrılmıştı. 61 yaşındaki teknik adam en son 2017-18 sezonunda Sakaryaspor’u 2.Lig Play-Off finaline kadar taşımıştı.

26 Haz 2019 - 19:34 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler