Kocaelispor’dan Derince’ye ağabeylik

Kocaelispor’dan Belediye Derincespor’a transfer olan Süleyman Yıldırım’ın transferinde Kocaelispor alması geren 75 Bin TL’yi almadı.

Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanvekili ve Başkanvekili Murat Barış bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda basın açıklaması düzenledi. Bu açıklamada Kocaelispor’da amatör olarak bulunan ve Eylül ayında Belediye Derincespor’a transfer olan Süleyman Yıldırım’ın profesyonel olması halinde Kocaelispor’un alması gereken 75 Bin TL’yi almayacağını söyleyen Barış: “

Devre arasında Yiğit Ali konumuz vardı. Biz devre arasında Derincespor’dan Yiğit Ali’yi istedik. Ben de bizzat görüştüm. Bize Yiğit Ali’nin kendilerine kesinlikle lazım olduğunu Play Off’a hazırlandıklarını söylediler. Biz de kentin abisi olarak bu konuyu kapatmıştık. Aradan bir zaman geçtikten sonra Yiğit Ali’yi transfer edebileceklerini 400 bin TL istediler. Biz de bu durumda kabul edemeyeceğimizi söyleyip teşekkür ettik. Bu hafta Süleyman Yıldırımın profesyonelliği alması konusunda bir konu var. Biz, normalde yetiştirici olarak 75 bin TL almamız gerek ancak ağabeylik yaparak bunu almıyoruz.

Kocaelispor olarak alt yapıya da önem veriyoruz. Genç yeteneklerimiz de büyük başarılara imza atıyorlar. U-15, U-16 ve U-17 takımlarımız liglerinde lider durumunda. Teknik kadro kurulması, yeni transfer ve diğer konular olağanüstü bir bütçenin yönetilmesi ile devam ediyor. Kulübümüzün hiçbir eksiği olmaması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz. Gittiğimiz yerlerde bizi çok iyi karşılıyorlar. Futbolculara hiçbir borç yükümüz yok. Transferlerin açılmasıyla, teknik kadro kurulması, değişmesi, icra taksitleri, yeni transferler, maç başlarının ödenmesi devam ediyor. Şu an 9 maç üst üste galip gelmiş bir takım var, bunların primlerini veriyoruz.”dedi.

22 Oca 2020 - 11:42 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler