Kocaelispor’dan deprem bölgesine maddi yardım!

Kocaelispor yarın karşılaşacağı Cizrespor maçının gelirini, devletin resmi yardım kampanyası düzenlemesi halinde Elazığ’a göndereceğini açıkladı

Kocaelispor Yönetim Kurulu Adına Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Değerli kamuoyunun bilgisine; Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan deprem felaketi, tüm yurdumuzu olduğu kadar Kocaelispor camiamızı da derinden üzmüştür. Kocaelispor yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda; dualarımızın yanı sıra maddi desteklerimizle de Elazığ halkının yanında olmak istiyoruz. Devletimizin resmi yardım kampanyası başlatması durumunda Kocaelisporumuzun yarın (26 Ocak 2020 Pazar) Cizrespor ile oynayacağı müsabakanın bilet gelirlerini ve yönetim kurulumuzun ayrıca desteklerini bağışlayacağımızı taahhüt ediyoruz. Yarın Elazığ için maça çıkacak ve bu anlamlı günü galibiyetle sonuçlandırmak için ayrıca da mücadele ediyor olacağız. Bu vesileyle; depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,  yaralılara acil şifalar ve yakınlarına sabırlar diliyoruz. Geçmiş olsun Elazığ! Kalbimiz ve dualarımız sizinle...”

25 Oca 2020 - 12:39 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler