Kocaelispor’da transfer yasağı kalkıyor mu?

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, en kısa sürede transfer yasağını kaldıracaklarını açıkladı

Kocaelispor’da transfer yasağı kalkıyor mu?
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor’da Bahri Yavuz’un ardından başkanlığa seçilen Hüseyin Üzülmez, transfer yasağına ilişkin yaşanan süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu. Transfer yasağının kaldırılmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü ve dosyası olan alacaklılarla görüşmelerin kısa süre içerisinde başlayacağını belirten Hüseyin Üzülmez, “Söz verdiğimiz gibi transfer yasağını kaldıracağız. Camiamızın içi rahat olsun, en kısa sürede görüşmelerimizi tamamlayıp bu işi bitireceğiz. Transfer yasağını kısa sürede kaldırmak adına tüm aktörlerle birlikte çalışıyoruz. Serhan Gürkan ile bir görüşmemiz oldu. O da transfer yasağını kaldırabilmemiz adına bizlere yardımcı olacak” dedi.

19 Haz 2019 - 18:48 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler