Kocaelispor’da teknik direktör değişecek mi?

Temsilcimiz Kocaelispor’un ard arda aldığı dengesiz sonuçlar taraftarı kızdırdı. Deplasmanda kaybedilen Karşıyaka maçının ardından İzmir’e giden taraftar Engin Korukır’ı istifaya davet etti

Kocaelispor’da teknik direktör değişecek mi?
Haber albümü için resme tıklayın

2019-2020 futbol sezonuna başkan değişikliği ile başlayan temsilcimiz Kocaelispor 4 seozundur mücadele ettiği 3.ligden kurutulmak için bu yıla şampiyonluk hedefi ile başladı fakat borçsuz girilen sezonda işler istenildiği gibi gitmiyor. Son 4 haftada 3 mağlubiyet alan temsilcimiz son olarak galibiyet hedefi ile gittiği Karşıyaka deplasmanında 1-0 mağlup oldu. Yaklaşık 4 bin kadar Kocaelispor taraftarının izlediği mücadele sonrası taraftarlar Engin Korukır’ın istifasını istemeye başlarlarken tecrübeli çalıştırıcının nasıl bir karar vereceği henüz bilinmiyor. Kocaelispor şu am ligde 16 puanla lider Erokspor’un 5 puan gerisinde bulunuyor.

21 Eki 2019 - 09:43 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

uğur - kadro aynı kadro, morinhoyuda getirsen eldeki malzeme belli, engin hocanın çalıştığı dönemlerde iyi oyuncular olabilrler zaten kariyerleri de belli ama şu anda hiçbirisi bizim istediğimiz formda değiller ne yazık ki. zaten iyi topçu transferin son gününe kadar beklemez kendini garanti altına alıp hiç riske girmeden sözleşme imzalardı. Bizde sakarya gibi elde kalanları aldık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ekim 09:43


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler