Kocaelispor’da Korukır ile yollar ayrıldı

Kocaelispor Kulübü, Teknik Direktör Engin Korukır ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı

İşte Kocaelispor’un açıklaması: “Son oynadığımız Karşıyaka mağlubiyeti sonrası Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızın ayrılması konusunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Bugün kendisi ile yaptığımız birebir görüşmeler sonrası beklediğimiz gibi zorluk çıkarmamıştır. Gerçek Kocaelisporluluğunu göstererek kulübümüze yardımcı olduğu için, Kocaelispor camiası adına teşekkür eder, ileride her zaman kulübümüzün kapısının açık olduğunu belirtir, kendisine ve ekibine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileriz.”

21 Eki 2019 - 20:25 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler