Kocaelispor yarın kongreye gidiyor

Kocaelispor Hüseyin Üzülmez' in başkan seçilmesinin ardından yarın bir kez daha seçimli olağanüstü kongreye gidiyor

Kocaelispor'da Bahri Yavuz'un yerine tek adaylı girdiği seçimde Kocaelispor Başkanlığına seçilen Hüseyin Üzülmez kulübü yeniden olağanüstü seçimli genel kurula götürüyor. Başka bir adayın çıkması beklenmeyen kongrede, Hüseyin Üzülmez gerçek yönetimini resmen delegelere onaylatacak. Olağan-üstü genel kurulun ilk toplantısı 4 temmuz tarihinde yetersiz imza nedeniyle yapılamamıştı. Perşembe günü gerçekleştirilecek kongrede ise üye çoğunluk aranmayacak. Kongreye ilişkin ise kulüpten şu açıklama yapıldı: "04 Temmuz 2019 Perşembe günü ilk toplantıda çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle, ikinci toplantı 11 Temmuz 2019 Perşembe günü saat 18:00'de çoğunluğa bakılmaksızın Dolphin İş Merkezi Yunus Emre Kültür Merkezi Nikah Salonu İzmit – KOCAELİ adresinde yapılacaktır.

Sayın üyelerimizin toplantıya katılmaları rica olunur."

61 YENİ ÜYE VAR

Kocaelispor Kulübü Derneğinden ise genel kurula iliskin su bilgilere yer verildi: "13 Mayıs 2019 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile gerçekleştirilen 14 Haziran 2019 tarihli yapılan Genel Kurul sonrası, yeni Olağanüstü Genel Kurul kararının alındığı 17 Haziran 2019 tarihine kadar üyelikleri kabul edilmiş bulunan 61 yeni üyemiz ve 31 Mart-17 Haziran tarihleri arasında gecikmiş aidat borçlarını ödeyerek Haziruna dahil olan üyelerimiz ile birlikte 621 üyemizin, 11 Temmuz 2019 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Seçim Genel Kurulu'nda seçme ve seçilme hakları bulunmaktadır."

Kongre akışı ise şu şekilde;

) Açılış ve Yoklama,

b) Genel Kurul Başkanlık Divanı’nın Oluşması,

c) Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın Okunması,

ç) Toplantı Tutanakları’nın İmzalanması İle Seçim, Sayım ve Dökümü’nün Yapılması Hususunda Genel Kurul Divan Başkanlığı’na Yetki Verilmesi,

d) Genel Kurul Divan Başkanlığı Tarafından Ad Çekmek Suretiyle Başkan Adayları’nın Konuşma Sırası’nın Belirlenmesi,

e) Başkan Adayları’nın Program ve Tanıtım Konuşmaları,

f) Kulüp Başkanı’nın Seçimi,

g) Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri’nin Seçimleri,

ğ) Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri’nin Seçimleri,

h) Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri’nin Seçimleri,

ı) Sicil Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri’nin Seçimleri,

i) Organ ve Kurullar’da Yer Alan Asil ve Yedek Üyeler’in Eşit Oy Alanları Arasında, Genel Kurul Divan Başkanlığı Tarafından Ad Çekme Suretiyle Sıralamaları’nın Belirlenmesi,

j) Kapanış.

10 Tem 2019 - 14:19 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler