Kocaelispor taraftarı İzmir’e akın ediyor

Kocaelispor’un deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka ile oynayacağı maç öncesi Hodri Meydan ve diğer kentlerden gelen taraftarlar İzmir’e çıkarma yapıyor

Temsilcimiz Kocaelispor’un deplasmanda Karşıya ile oynayacağı maç öncesi Yeşil Siyahlı taraftarlar İzmir’e akın ediyor. Bu sabah İzmit’ten saat 05:00’da çıkan taraftarların yanı sıra farklı illerden yüzlerce Kocaelisporlu maçı takip etmek için İzmir’de olacak. Maç öncesi taraftarlar için 25 Büyükşehir, 10 da İzmit Belediyesi taraftara otobüs tahsis ederken, yoğun talebi karşılamak için yapılan çalışmalar neticesinde sayı 41’e çıkarıldı.

20 Eki 2019 - 13:32 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

uğur - sakarya taraftarı kırşehirde takım düşme hattına girince futbolcuları çağırdı tribünde yanlarına biz geliyoruz arkanızdan adam gibi oynayın diye. bizde çağıralım tribün liderleri konuşsun futbolcularla kendilerine çeki düzen versinler yeter artık. her iç saha maçında istanbuldan 100 km yol yapıp geliyorum yeter artık bizim fedakarlığımızın karşılığında kocaelisporlu gibi oynasınlar. hala kendilerini çorumsporda veya kırşehirsporda sanıyorlar. heyyy bura kocaelispor beylerrrrrrr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 13:32


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler