Kocaelispor sürpriz transfer peşinde

Kocaelispor'un yeni basın sözcüsü Abdülkerim Yılmaz haftalık basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Kocaelispor transferlerinin devam edeceğini ifade eden Yılmaz, "Transferde bir yada iki takviye yapmayı düşünüyoruz. 8 ya da 10 numara rolünde oynayabilecek kariyerle sizin tarifinizle flaş bir transfer olacak.” dedi.

Sözleşmelerinin feshedileceği iddiaları ile gündeme gelen Talha ve Serdar hakkında da açıklamalar yapan Abdülkadir Yılmaz; “Talha ve Serdar’la ilgili durum onların talebiyle ortaya çıkan bir şey. Şu an kendilerine kulüp bakıyorlar ve muhtemelen bizden ayrılacaklar. Çok kısa bir sürede iletilmesinin doğru olmadığı bir yoldan bize ilettiler. Yeni sezon planlamasının içerisinde varlardı. Onunla ilgili gerekli ödemeleri de aldılar. Kamuoyu baskısıyla ilgili de biraz rahatsız olmuş arkadaşlar. Teknik ekibin ve yönetimin onlarla ilgili bir tasarrufu yok.” dedi.

Yılmaz sözlerinin devamında, "Dün akşam yönetim kurulunun tamamına  bu durum iletildi. Bunla alakalı toplantıya yarım saat kala da hocayı aramışlar. Bu hoş bir bildirim şekli değildi. Biz de gerekenleri yapıyoruz. Bunun olumsuz dönüşünde de kulüpte onların hak ettiği şekilde gerekeni yapacağız. Artık iyi niyeti, duygusallığı bir kenara bırakıp daha profesyonel adımlar atacağız. Elimizi, kolumuzu bağlayan çok bir şey yok. Güçlü bir yönetimimiz var. Kangren olan kolu keser atarız. Yeni bir kol takarız. Bu gücümüz var." ifadelerini kullandı.

22 Eyl 2020 - 13:51 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler