Kocaelispor antrenmanlara başlıyor

Çalışmalarına üç ay ara veren Kocaelispor, 12 Haziran Cuma günü saat 15.00’de koronavirüs testlerinin ardından sonuçların belli olmasından sonra çalışmalarına yeniden başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 3. Lig maçlarının 18 Temmuz’da başlayacağını açıklamasının ardından Kocaelispor’da geri sayım başladı. Yeşil siyahlı temsilcimiz, 12 Haziran Cuma günü üç aylık bir aradan sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Kalan haftalarda tüm futbolcular, teknik ekip ve kulüp personeli karantinaya alınacak ve yeşil siyahlı futbolcular Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde dış dünya ile ilişkisini kesecek.

18 Temmuz’da başlayacak olan 3.Lig maçlarının açıklanmasının ardından Kocaelispor Kulübü’nden yapılan açıklamada “Takımımız 12 Haziran Cuma günü saat 15.00’de Kocaelispor Körfez Brunga Tesisleri’nde toplanacak. Koronavirüs testleri yapıldıktan sonra kampa girilecek ve Fatsa Belediyespor maçı hazırlıklarına başlanacaktır” ifadelerine yer verildi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gazeteciler dahil dışarıdan tesislere kimse alınmayacak.

02 Haz 2020 - 10:31 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler