Karşıyaka maçında taraftar siyah giyecek

Basın toplantısında konuşan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, pazar günü yapılacak olan Kocaelispor- Karşıyaka karşılaşmasında taraftarların stada erken gelmesini ve siyah giymesini istedi

Karşıyaka maçında taraftar siyah giyecek
Karşıyaka maçında taraftar siyah giyecek
Haber albümü için resme tıklayın

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği bugün Skyfall Cafe’de hafta sonu gerçekleşecek olan Kocaelispor-Karşıyaka karşılaşması öncesi basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun ve Hodri Meydan Tribün Lideri Haluk Bozo katıldı.

Toplantıda sözü alan Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhan Uzun şu sözleri kaydetti: “Pazar günü Karşıyaka ile tansiyonu yüksek bir maçımız var. 11 yıldır bu düzeyde bir maça çıkmadık. Karşıyaka süper lig düzeyinde bir takım. Bununla ilgili bir koreografi çalışmamız var, bunun yanında bir renk uyumu oluşturmak için herkesin siyah giyinmesini istiyoruz. Geçen maçlarda ulaşımla ilgili yaşadığımız sorunlardan ötürü Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığı’yla grubumuz koordineli bir şekilde çalışıyor. Ek seferlerle birlikte bunu minimuma indirmeye çalışıyoruz. Taraftarımıza erkenden gelmelerini önemle rica ediyoruz.

3. LİGDE BU DÜZEYDE BİR TARAFTAR YOK

Karşıyaka bizim için çok güzel dostluk mesajları verdi. İki takım olarak güzel bir örnek olacağımıza inanıyorum. Artık sporda şiddet kavga gürültü olması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu bir ilk olacak inşallah dostluk kazanacak. Tansiyonu yüksek bir maç, hiçbir şekilde rakip takıma ve taraftara saygısızlık yapmayacak Kocaelispor taraftarı. 30 bine yakın bir taraftar bekliyoruz. 3.ligde bu düzeyde bir taraftar yok.

AMBİYANS YAKALAMAYI BEKLİYORUZ

Uzun’dan sonra konuşan Tribün lideri Haluk Bozo da şu ifadeleri kullandı: Bu hafta çok önemli bir maçımız var. 11 yıllık hasretin sona ermesine sayılı maç kaldı. Bundan sonra her sene olacağına inanıyoruz. Başta Tahir başkanımız olmak üzere tüm başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu hafta Kocaelispor taraftarı gerekeni yapacaktır. Yeni yapılan stadımıza güzel bir taraftar topluluğu gelecek. Kuleye ve orta göbeğe uyarak tezahüratlarımıza uyum sağlanmasını istiyoruz. Kimse kafasına göre şarkı söyleyip slogan atmasın. Bu maçta bir ambiyans yakalamayı hedefliyoruz. Koreografi çalışmamız dünya sitelerine düştü sosyal medyada. Bunun da düşmesini bekliyoruz. Çok eziyet çekti Kocaelispor taraftarı, güzel günler bizi bekliyor. Layık olduğumuz süper lige çıkarak bunu perçinleyeceğiz.”

26 Şub 2020 - 11:32 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler