İzmit’in perileri Beşiktaş’ı devirdi

İzmit Bayan Basketbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Beşiktaş Bayan Basketbol takımını mağlup etti

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 2. Haftasında ilimizin temsilcisi İzmit Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı zorlu rakibi Beşiktaş TRC İnşaat’ı 89-88 mağlup etti.  Mücadelenin ilk çeyreğini 27-20 önde kapatan temsilcimiz, ilk devreyi de 43-40 önde kapattı. Mücadelenin 3. Çeyreğinde başabaş bir oyun olurkne, İzmit Belediyespor bu çeyreği de 43-40 önde geçti.  Büyük bir mücadelenin yaşandığı 4’üncü çeyrekte ise temsilcimiz aradığı üstünlüğü kuramazken maç 81-81 ile uzatmaya gitti.  Maçın uzatma periyodunda ise son topu kullanan Beşiktaş’ın üçlük atışı isabetsiz olunca mücadele 89-88 temsilcimiz lehine bitti.   

21 Eki 2019 - 09:26 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler