İzmit’e süper transfer

Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında boy gösterecek olan İzmit Belediyespor Litvanyalı Egle ve Karadağlı Jovanovic’in ardından WNBA yıldızı Erica Wheeler’i renklerine bağladı.

Türkiye Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden ve önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında boy gösterecek olan İzmit Belediyespor Litvanya Milli Takım oyuncusu Egle Siksniute ve Karadağ Milli Takım oyuncusu Milica Jovanovic transferinin ardından WNBA yıldızı Erica Wheeler’i renklerine bağladı.

1991 yılında Amerika’da doğan Erica Wheeler 1 numara pozisyonunda oynuyor. 4 yıldır WNBA takımlarında forma giyen ve oldukça başarılı performans gösteren Wheeler 2019 Euro Cup şampiyonu Rus takımı Nadezhda Orenburg takımında yer aldı. Wheeler 2019 Euro Cup’ta en değerli oyuncu seçilirken geçen sezon WNBA All Star’da da en değerli oyuncu seçilerek kalitesini ortaya koydu. Wheeler önümüzdeki sezondan itibaren İzmit Belediyespor’un Türkiye ve Avrupa’da ki başarısı için ter dökecek.  

04 Haz 2020 - 13:36 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler