Engin Korukır: “Maçtan sonra 2 günde 10 saat bile uyuyamadım”

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır, kaybedilen Ofspor maçından sonra 2 günde 10 saat bile uyuyamadığını söyledi

Burunga Tesisileri'nde açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır:  “Futbolcu arkadaşlarımın hakkını yemek istemiyorum. Futbol hiçbir zaman garanti bir oyun değil. İstediğiniz gibi hiçbir ligde olmuyor. Kaliteli takımlar ağırlığını koymalı ve yenmeli. Of maçında biz bunu uygulayamadık, bunu kabul ediyoruz. Maçtan sonra iki gün boyunca stresten, üzüntüden toplam 10 saat uyuyamamışımdır. Kendi kentinde birinci olan takımın futbolcuları ve teknik heyeti bu kadar eleştirilmemeli. Eleştiri olacak tabi ama küfür hakaretler olmamalı. “Bu takımla yeni transferle birlikte sadece bir tane hazırlık maçı yapabildik, o da lig havasındaydı zaten. Hazırlık maçlarımızı maalesef tam istediğimiz gibi oynayamadık. Mazeret değil bu. Ona rağmen bu takım birinci. İkinci de olur, üçüncü de. Git geller olur. Benim tek istediğim, lüften futbolcuları kırmayalım. Bu çocuklarla yarışı götüreceğiz. Devre arası raporumuzu yönetim kuruluna veririz. Tamamen toparlanacağız”

BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

“Süper Lig’e, 1.Lig’e bakın. En iddialı takımların yaşadığı sorunları yaşıyoruz. Tempo olarak bir düşüş yaşıyor bazı oyuncularımız. Yaşadıkları zaman zaten oyundan alıyorum. Dışarıdan seyirci olarak bakmak çok farklı. Futbol adamı olarak bakıyoruz biz de. En tehlikeli hafta 1 ile 6.haftadır. 8.haftadan sonra yükseliş haftasıdır. Sezon başında çok iyi çalıştık ama bölük bölük çalıştık. Kimi 60 antrenman yaptı, kimi 30 antrenman yaptı. Bize yapsınlar ama futbolcularımıza sahip çıksınlar. Bu takım bu çocuklarla şampiyon olacaklar. Biz hesabımızı kitabımızı yapıyoruz. Mağlubiyetler alacağız tabi ki. Kocaelispor konusunda çok duygusalım, bazen kendimi frenleyemiyorum. Hiçbir zaman kötü düşünmedim. Bu futbolcu grubuna çok inanıyorum”dedi.

07 Eki 2019 - 19:07 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler