Atıcılar olimpiyat yolunda

Kocaeli Büyülkşehir Belediye Kağıtspor’un ve milli takımın başarılı atıcıları Olimpiyat vizesi almak için Meksika’ya gitti

Atıcılar olimpiyat yolunda
Atıcılar olimpiyat yolunda
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı atıcıları Murat İlbilgi ve Nedim Tolga Tunçer Kağıtspor’un ve milli takımın başarılı hocası Ali Emre Güray eşliğinde Meksika’nın Acapulco kentinde yapılacak olan Trap-Skeet Dünya Kupasına katılıyor.

ALTIN MADALYA İÇİN MÜCADELE

2020 Tokyo Olimpiyatlarına kota veren ilk yarışma olan Trap-Skeet Dünya Kupası’nda Trap alanında mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtsporlu Tunçer ve İlbilgi” Hedefimiz Olimpiyatlara katılmak ve ülkemize Atıcılık dalında ilk madalyayı getirmek. Bunun için uzun bir süredir çalışıyoruz. Sezona hazırlık Turnuvaları ile start verdik, iyi sonuçlar aldık. İnşallah Meksika’dan kota ile döneceğiz dedi. Başarılı sporcular trap erkekler takımında Yavuz İlnam ile beraber altın madalya için mücadele edecekler.

16 Mar 2019 - 11:17 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

büyükşehir - belediye ise takım bi bok olmaz yandaşların çoluk çocuklarıdır takımda yarısanlar hakedenler değil o sebepten 1/100 bahse varım bunlardan bi bok olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mart 11:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler