Yusuf dede 100 yaşında sandığa gitti!

İlimizde yerel seçim heyecanının yaşandığı Gölcük‘te adaylar sandığa koştu. 100 yaşındaki Yusuf dede ise sandığa gitmeyenleri utandırdı

Yusuf dede 100 yaşında sandığa gitti!
Yusuf dede 100 yaşında sandığa gitti!
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz seçim dönemlerinde seçim ihlallerinin ve kavgaların yaşandığı Gölcük’te bu seçim sakin geçerken yaşlı veya engelli olmalarına rağmen vatandaşlar sandık başına gitti. Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda 83 yaşındaki Mustafa Yapıcı bastonunu alıp oy kullanmaya gelirken, yine Gölcük Gölcük Kavaklı Şehit Onbaşı Adem Başoğlu Ortaokulu’nda yürüme engelli Murat Metin refakatçisi Rahmiye Ersoy ile sandık başına giderek oyunu kullandı. 100 yaşındaki dede Yusuf Kemal Demir oy kullanmaya oğlu Orhan Demir getirdi. Yusuf dede oyunu ise Ömer Seyfettin okulu 1267 nolu sandıkta kullanarak, gençlere demokrasi dersi verdi.

GÖLCÜK’TE KÖYLER ETKİLİ OLACAK

Gölcük Millet İttifakı’nın ve Cumhur İttifakı’nın adaylarının kıyasıya bir seçim dönemine sahne olurken Millet İttifakı’nın CHP’li adayı İsmet İşeri ve Millet İttifakı’nın AK Parti’li adayı Ali Yıldırım Sezer seçim günü Gölcük’te ayak basmadık yer bırakmadılar. CHP’li İşeri sabahın ilk saatlerinde oyunu kullanıp İl Başkanı Cengiz Sarıbay ile vatandaşları ziyaret ederken, Ali Yıldırım Sezer ise ekibi ile sandık sandık dolaştı. Gölcük’te ise özellikle köylerden gelecek oyların seçimi belirlemesi beklenirken Gürcü kökenli vatandaşların tutumu seçimin belirleyici unsuru olacak. Gölcük’te ayrıca Demokrat Parti’nin adayı Ahmet Erman, Saadet Partisi’nin adayı Nihat Yıldız, DSP’nin ise Gülten Erenkaya seçimlerde yarıştı.

31 Mar 2019 - 14:55 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler