YRP kurucu başkanla devam ediyor: “Erbakan Cumhurbaşkanı olacak”

YRP, Kocaeli’de ilk kongresini gerçekleştirdi. Kurucu il başkanı olan Mehmet Aras tek aday olarak katıldığı kongrede yeniden il başkanı seçilirken kongrede: “İlk seçimde Fatih Erbakan Cumhurbaşkanı olacak, Refah Partisi de mecliste olacak” dedi

YRP kurucu başkanla devam ediyor:  “Erbakan Cumhurbaşkanı olacak”
YRP kurucu başkanla devam ediyor:  “Erbakan Cumhurbaşkanı olacak”
Haber albümü için resme tıklayın

Yeniden Refah Partisi (YRP) Kocaeli’de ilk kongresini dün Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Mehmet Aras’ın tek aday olarak katıldığı kongreye kurucu genel başkan ve eski genel başkan merhum Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’da katılırken kongrede 574 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyordu. Kurucu il başkanı Mehmet Aras’ın tek aday olarak girdiği seçimli kongrede asil ve yedek 100 kişilik il yönetim kurulu ile asil ve yedek 10 kişilik il disiplin kurulu belirlendi.  Eski genel başkan Necmettin Erbakan’ın posterleri ve sloganları ile süslenen salonda ‘Kocaeli için biz varız’ sloganıyla gerçekleştirilen kongreye genel başkan Fatih Erbakan 1 saatlik gecikmeyle katıldı. Gerçekleştirilen kongrede YRG İlçe Başkanlarının yanı sıra çok sayıda partili de katılarak Atatürk Spor Salonu’nu doldurdu.  Kongrenin divan kurulu başkanlığını ise Genel Başkan Yardımcısı Fatih Öztek yaptı.

TABELALARI KALACAK

Kongrede ilk olarak konuşan İl Başkanı Mehmet Aras: “Milli Görüşte uzun yıllar il bakanlığı yapmış bir abiniz olarak size verme k istediğim müjde iki kere iki dört ettiği gibi ilk seçimde genel başkanımız Cumhurbaşkanımız olacak Refah Partimizde mecliste olacaktır.  Terasta balkonda gemiyi yürütemeyenler yalnız kaldı. Açıkça söylüyorum tek kurtuluş Erbakan Hoca’nın 50 yıl önce kuruduğu Refah Partisi’dir. Anavatan gibi tabelaları kalmayacak.  Gençlere sesleniyorum. Milli Görüş’ten ayrılmayın. Arkadaşlarınızı getirin” ifadelerini kullandı. Ardından faaliyet raporunu sunan Aras: “45 günde ilçelerde başkanları seçip kongrelerini yaptık ve il delegelerini belirledik. 3319 üyemiz var. Seçim yarın olsa bu arkadaşlarımız hazırdır” dedi.

TEŞEKKÜR KOCAELİ YAZACAĞIZ

Daha sonrasında konuşan Genel Başkan Fatih Erbakan şu ifadelere yer verdi:” Bu salonu böyle aşkla dolduran tüm Kocaeliler hepinizi bağrıma basıyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu coşkular, bu muazzam karşılamalar bunlar Fatih Erbakan’ın bereketi değil, bunlar Sulta Abdülhamit Han’ın bereketidir, bunlar merhum Hocamız Necmettin Erbakan’ın bereketidir. Erbakan vakfımızı nasıl 5 besmele ile kurduysak, Refah partimizi de 4 ayrı emniyete alarak kurduk. Cenabı Allah çalışmalarımızın bereketini arttırsın. Allah bize Kocaeli’de ki tüm bilbordlara “Teşekkürler Kocaeli” yazmayı nasip etsin.

14 Nis 2019 - 18:30 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

ESKİ AK PARTİLİ - sana o pastayı yedirirlermi geçti borun pazarı sür eşeğini niğdeye saadet nerde yüzde 2.5 tan yukarı çıktığı yok baban rahmetli öldüğünden bu yana tırı vırı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 18:30
01

KAPTAN - Bunlar ne içiyor,ne soluyorlar acaba.Tövbe Ya Rabbim; ne desem bilemedim ya. Cumhurbaşkanlığı, meclise girmek falan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Nisan 18:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler