Yeni parti için Kocaeli’de önemli toplantı!

AKP’den ayrılarak yeni parti kurmak isteyen Ali Babacan’a destek verdiği öne sürülen Nihat Ergün ve Eyüp Ayar dün akşam partinin ve Gebze bölgesinin önemli isimleri ile bir araya geldi

Ali Babacan tarafından kurulacak olan yeni parti için dün akşam çok önemli bir toplantı yapıldı. Eski bakan Nihat Ergün, Gebze Antik Cafe’de bölgede görev yapmış siyasetçileri ve iş adamlarını ağırladı. AKP’den ağır isimlerin katıldığı toplantıda uzun bir konuşma da yapan Nihat Ergün’e Gebze yapılanması için eski milletvekili Eyüp Ayar’ın destek verdiği öne sürüldü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıda kafe yakınına hiçbir basın mensubu yaklaştırılmadı.

İşte toplantıya katıldığı iddia edilen isimlerden bazıları;

Kocaeli eski milletvekili Eyüp Ayar

İzmit Belediyesi eski başkanı Nevzat Doğan

Çayırova Belediyesi eski başkanı Ziyaettin Akbaş

Gebze Belediyesi eski başkan yardımcısı Engin Güzel

Darıca Belediyesi eski başkan yardımcısı Olcay Ulus

Gökhan Altıntaş

Servet Günay

Necati Temiz

Ergün Kahraman

Gökhan Abanoz

Ali Çetin

Atilla Karakaş

Resul Tat

Köksal Tatoğlu

Faruk Kılıç

Kaynak: Gebze Yeni Demokrat

05 Eyl 2019 - 12:01 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler