Yardımcıları ne kadar maaş alacak?

İzmit Belediyesi’nin 7 Mayıs’ta gerçekleştireceği meclis toplantısında belediye başkan yardımcılarının maaşları ve meclis üyelerinin elde edeceği huzur hakları kararlaştırılacak

İzmit Belediyesi’nin yeni dönemdeki ikinci meclis toplantısı 7 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek. Toplantıda 13 gündem maddesi görüşülecek. Gündem maddeleri arasında 2 önemli konu da yer alıyor. Belediye meclisinde başkan yardımcılarının ücretleri tespit edilecek ve belediye meclis üyelerinin huzur hakları belirlenecek. 31 Mart sonrasında göreve gelen CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet2in başkan yardımcılarının ne kadar maaş alacakları söz konusu toplantı sonrasında netlik kazanmış olacak.

04 May 2019 - 12:59 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

İzmitli - Şerefsizce saldıran ve saldıracak olan akkoyunlu tiplere Recebin maaşını ve kendisine %26:emekliye %10 zam yaptığını hatirlatirim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mayıs 12:59
06

paşalı - YORUMA GEREK VARMI MİLLET SEÇTİKLERİMİZ KARAR VERECEK MECLİS ÜYELERİ UZAYDAN GELMEDİ DAHA İLK OTURUM YAPILDI HEMEN ELEŞTİRİ İŞİN ASLI ELEŞTİRENLER KENDİLERİNİ ELEŞTİRİYOR TAKİP EDİN İZLEMEYE GİDİN MECLİS TOPLANTILARINI HALKA AÇIK BURADAN SALLAYACAĞINA YERİNDE İZLEYELİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mayıs 12:59
05

Ahmet ÖZTÜRK - Diğer belediye danışmanlarını niçin haber yapmıyorsunuz, çünkü İZMİT F. KAPLAN HÜRRİYET En popüler belediye başkanı
Konunun uzman kişilerini danışman yaparlar o kişilerde yılların eğitimi ve tecrübeli kişilerdir, para konusu merak etmeyin gönlünüzden geçen değildir.daha düşüktür o kişiler mütavazidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mayıs 12:59
03

Yeliz - Başkan yardımcıları 10 Binden aşağı almaz bu millet açken oyları alın keselerinizi doldurun haram zıkkım olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Mayıs 12:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler