Yan yana gelmediler!

Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle gerçekleşen Atatürk Anıtı’na çelenk bırakma töreninde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar yan yana gelmedi

Yan yana gelmediler!
Yan yana gelmediler!
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet’in 97. Yıl dönümü vesilesiyle kent protokolünün gerçekleştirdiği çelenk bırakma töreninin ardından CHP Kocaeli İl Örgütü de tören düzenledi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar uzun bir süre sonra bir arada görüldü. Tören boyunca yan yana gelmeyen ikilinin birbirlerine karşı mesafeyi koruması dikkatlerden kaçmadı.

28 Eki 2020 - 14:51 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

selocan - ne beklerdiniz aynı zihniyet ilçeyi yönetemeyenler ülke yönetimine talip siz içinizdeki gazları bi boşaltın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 14:51
02

Chp Üyesi - Allah bunların elinden CHP 'yi kurtarsın fatma'yı aday göstererek büyük yanlış yaptılar kinci ve kibir abidesi bir kadın fatma kaplan hürriyet nokta.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 14:51
01

Seyit ahmet - Bunlardan bi cacık olmaz.birdahaki seçimlerde güvercin takla.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Ekim 14:51


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler