“Yalancısın, müfterisin!”

AKP Kocaeli Milletvekili İlyaş Şeker, Zinnur Büyükgözle ortak olduğu iddialarında bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’a çok sert göndermelerde bulundu

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın yaptığı açıklamalara cevap verdi. CHP’li Tarhan’ın gerçekleştirdiği bir ziyarette AKP Milletvekili İlyas Şeker ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ortak olduğu iddiasına cevap veren İlyas Şeker, “Yalancısın” dedi

Şeker açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, yalanlarla siyaset yapmaya devam ediyor. Yanılmaktan değil yalandan medet ummaktan söylendiği kesinleşen bu yalanlar; kendisine, siyasete, partisine, şehrimize, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliğine yakışmıyor. Ürettiği yalanlar kendisiyle ilgisi bulunan her kurum ve kavrama zarar veriyor. Yalanları ortaya çıktığı halde yüzü kızarmadan yalan söylemeye devam ediyor. Hastalıklı bir ruh hali; kötü niyet ve emellerden kaynaklandığını düşündüğüm bu hasleti için kendisini kınıyorum.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan’ın son yalanına şahsımın ve Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz’ün adını karıştırdığını yerel gazetelerden öğrendim. Dilovası Çerkeşli mahallesi ziyaretinde benim ve Büyükgöz’ün ortak olduğu iftirasını pervasızca yaptığını okudum. Yalanı bir yaşam biçimine dönüştürdüğünü bildiğimiz Tarhan’ı attığı iftirayı ispata davet ediyorum. İspat edemeyeceğini bildiğim iftirasından dolayı kendisini Kocaeli’ye yakışmayan yalancı bir müfteri ilan ediyorum. Yalancısın, müfterisin sayın Tarhan.

1934 yılında CHP tarafından getirilen Cezaevi Yapımı Harcı’nın AK Parti tarafından yapıldığı iddiasında, 2004 yılından bu yana yasal olarak borçlanamayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının, AK Parti döneminden kaynaklandığı manipülasyonunda, Park ve bahçe bakımı için Büyükşehir Belediyemizin aldığı araçları golf aracı olarak kamuoyu ile paylaşması iftirasında, Herhangi bir inşaat yapılmadığı halde Fatih’in otağı Hünkar Çayırı’na inşaat yapıldığı iftirasında… Yalanlarını yüzüne vurulduğu, gerçek kamuoyu ile paylaşıldığı halde yüzü hiç kızarmayan Sn. Tarhan’ın yine yüzünün kızarmayacağını biliyorum. İddialarının iftira olduğu gerçeğini hem kamuoyu hem de mahkemelerimizle paylaşacağımı vatandaşlarımızın bilgisine arz ediyorum.

GAZETE GEBZE

29 Oca 2020 - 20:45 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Eski ak partili - Yaparmı yapar puştta para çok nasılsa haram oldu helal bu saatten sonra iç savaş istey ruk

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 20:45
01

KOCAELİYE KOCAELİLİ VEKİL - KOCAELİLİ VEKİLi İLK 3 SIRAYA KOYMAYAN HİÇBİR PARTİYE OY YOK nedir bu ALLAH AŞKINA her tarafta oranın insanı aday oluyor KOCAELİDE 700 BİN KOCAELİLİ VAR 1 TANE VEKİL VAR AYIP AYIP

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Ocak 20:45


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler